Бижута за Ароматерапия

Арома колие Оптимизъм

38,00 лв.

ПОДАРЪК!!! 3 ml Етерично масло от Лавандула

Aрома колието е изработено от най-висок клас медицинска стомана.
Не корозира, не потъмнява и не предизвиква алергични реакции.
Верижката е с дължина 60 см.
Всяко колие се предлага в комплект с 10 бр. различни на цвят абсорбиращи тампони.
Начин на употреба: Накапват се 2-3 капки от избраното етерично масло на един от абсорбиращите тампони, който се поставя в ароматното бижу.

Ароматерапията е вид алтернативна медицина, която използва ароматни етерични масла за справянето с редица здравни проблеми или пък предотвратявенто на други. Лечебните свойства на тези терапевтични масла, се проявяват при вдишване или втриване в кожата. Различни култури още от дълбока древност са познавали този метод и природолечителите успешно са използвали ароматните етерични масла за справяне с болестите, ползвайки тяхното антибактериално и противовъзпалително действие.

В основата на ароматерапията е залегнала идеологията, че с ароматите не се лекуват симптомите на болестта, а се оказва благотворно действие върху целия организъм. Изборът на конкретно масло е комплексен и зависи основно от проучените и описаните ефекти, които се очакват след прилагането му. За да се получи достоверна информация за маслата, техните свойства и начини за най-ефективно прилагаме, е задължително да се потърси консултация от професионален ароматерапевт.
Множеството проучвания, които се правят в тази посока откриват все повече нови свойства на терапевтичните масла. Ето само някои от тях: стимулиращ или пък успокояващ ефект, значително укрепване на имунната система, благотворен ефект върху централната нервна система, детокс и антистрес въздействие и много други. От ключово значение обаче е качеството на етеричното масло и правилното му използване.
КАК ДА НАПРАВИТЕ ТЕСТ ЗА АЛЕРГИЧНА РЕАКЦИЯ
Разредете етеричното масло в базово масло в двойна концентрация, която планирате да използвате. Разтрийте сместа в площ с размер една четвърт от вътрешната страна на предмишницата Ако нямате алергична реакция в рамките на 24 до 48 часа, то етеричнито масло е безопасно за употреба.
Някои хора съобщават за развитие на алергии към етерични масла, след като са ги използвали много пъти преди това. Ако и при вас се случи това и се появи нов алергичен отговор, трябва незабавно да спрете неговата употреба, и да избягвате миризмата му.
Тези от вас, които имате следните състояния, трябва да бъдете особено внимателни, когато използвате етерични масла удома:
Алергия и сенна хрема.
Астма.
Кожни състояния, като екзема или псориазис.
Хората, които страдат от епилепсия, хипертония или високо кръвно налягане, също трябва да бъдате изключително предпазливи при използването на етерични масла.

Информация

 

За нас

Контакти

Карта на сайта

За клиента

 

Поръчка и доставка

Общи условия

Политика на поверителност

Често задавани въпроси

Профил

 

Моят профил

Количка

Вход/ Регистрация